Om värdshuset

Det gamla värdshuset är idag platsen för de drömmar som jag haft i flera år – att skapa en plats för möten och mat. 

Passion för mat och kultur

Utifrån min passion för mat och kultur, fantasi och en personlig miljö vill jag tillsammans med dig rama in det som ska bli ett unikt möte, en unik upplevelse, som inte bara når sitt produktiva syfte utan även förmedlar en djupare tillfredsställelse där matupplevelsen står i centrum.

Unika möten och matupplevelser

Pino’s är ingen vanlig restaurang, varje besök förbereds tillsammans med mig och blir därför unikt. Du bestämmer ambitionsnivå och graden av överraskningar. Det viktiga är att vi är överens om förutsättningarna så att du efteråt upplever att vi på Pino’s givit dig vad du sökte.

Ambition och flexibilitet

Min ambition är stor och rymmer därför en stor dos av flexibilitet. Pino’s skall såväl kunna vara platsen för såväl det lilla sällskapet på 1-10 personer likaväl som den större gruppen på 20-30 personer.

Öppenhet och rymd

Öppenhet och rymd är det jag vill ska möta besökaren på Pino’s där det stora öppna köket välkomnar till handfasta studiebesök och kreativa matlagningsinsatser för den som vill och har lust.

I anslutningen ligger matsalen och allrummet som enkelt går att göra om till ett mindre konferensrum utan att tappa den personliga prägeln. Pianorummet är till för mera privata samtal och möten.

pin
pino5